ribbon;

Vi er kommercielle og rationelle – og arbejder struktureret og målrettet

Scroll ned for at se mere

Retail Architects kender detailbranchens vilkår og krav i hele Norden, og er specialister når der skal udvikles og designes butikker og handelsområder. Vi har udviklet en effektiv arbejdsproces, der sikrer, at projekterne bliver gennemført hurtigt og professionelt.

 

Fokus på detaljen

Vi er som arkitekter nede i alle detaljer i en butik: Fra det optimale flow på parkeringspladsen over den velfungerende butiksindretning til den effektive varelevering.
Vi har fokus på, at hver en streg, vi tegner, har betydning for økonomien, når byggeriet er færdigt og kan få direkte konsekvens for omsætningen. Vi har en struktureret arbejdsproces som vi tilpasser hver gang efter type og størrelse af projekt. Vi sætter os ind i vores kunders rammer og forudsætninger, og derfor kan vi gøre en forskel. Også for vores kunders kunder.
Resultatet er bygninger og områder, der lever og virker – og som kan ændres og tilpasses i takt med skiftende forudsætninger og behov.

 

En del af noget større

Retail Architects er en special-afdeling i Årstiderne Arkitekter, som har mange års erfaring inden for retail, og er sat i verden for at sikre og målrette udvikling og specialviden inden for området. I Årstiderne Arkitekter arbejder vi på tværs af afdelinger og udnytter hinandens kompetencer. Igennem årene har vi samlet stor erfaring og udarbejdet en optimal udviklingsproces, som vi i dag bruger på tværs af landegrænserne.

 

 

Vil du vide mere, så kontakt os

Har du en idé, en konkret opgave eller vil du bare vide mere om os, er du altid velkommen til at give os et kald eller sende en mail. Du kan kontakte den relevante specialist inden for netop det område, der har din interesse.

find din kontaktperson

Gå på opdagelse i vores løsninger

Rødovre Centrum

Handelsområde

BMW Århus 
Handelsområde

Zara Home
Butiksindretning

BIG Shopping
Handelsområde