Vi udvikler alt fra butikker til Handelsprojekter – og er med dig hele vejen

Scroll ned og se mere

Vi udvikler og rådgiver dig, når der skal bygges butikker, butikscentre og butikskæder. Og du kan trygt overlade dit projekt til os, for vi er nede i alle detaljer i en butik: Fra det optimale flow på parkeringspladsen over den velfungerende butiksindretning til den effektive varelevering. Vi rådgiver dig igennem alle faser – uanset om det drejer sig om en enkelt butik eller handelsprojekt.

 

 

BUTIKKER – INDRETNING - KONCEPTUDVIKLING

Retail Architects forestår butiksindretningen, enten i form af implementering af butikkens eget koncept eller ved at udvikle et nyt koncept. Vi er detaljebevidste. Vi omsætter koncept til detalje og allerede i de første skitser tænker vi de detaljer ind, som kunderne tager for givet, når de oplever butikken. Desuden er vi specialister, når der skal tænkes nye funktioner i eksisterende bygninger, eller der skal udvides og ombygges i eksisterende butikker.

Se vores butiksprojekter

HANDELSOMRÅDER – HANDELSCENTRE

Retail Architects står for rammerne. Herunder omgivelserne omkring bygning, implementering af identitet på facader, valg af materialer tilpasset funktion, brands og vision. Detaljer har en afgørende betydning for at skabe velfungerende handelsområder. Resultatet af vores detaljebevidsthed er butikker og handelsområder, der lever og virker.

 

Se vores handelsprojekter

Kompetencer

Vi kan hjælpe med at skabe en ny identitet eller optimere jeres virksomheds profil, så jeres visioner og værdier fremstår knivskarpt for jeres kunder. Vi betragter bygning, butik, ankomst og parkering som en direkte forlængelse af jeres brand og logo. Når vi tegner jeres butikker, afstemmer vi materialer og detaljer med jeres profil og vision.

Vi konkretiserer jeres bærende ideer, så de udvikles og manifesteres i et slagkraftigt og gennemtænkt koncept. Vores konceptudvikling er en del af vores proces, som skaber en helhed i forhold til de idéer som vi sammen med kunden kommer frem til.

Vi ser på trafiksituationen til og fra butikken. Vi ser på hvor kunderne kommer fra og løser jeres interne trafik og logistik optimalt.

Kundernes adfærd i butikken er væsentlig. Vi ved, hvordan et kundeflow kan optimeres i forhold til den vare, I sælger. Vi kigger på kundeflowet fra A-Z: Fra det øjeblik, kunden ankommer til butikken, cirkulerer og derefter forlader butikken igen.

Vi omsætter vores kunders guidelines i nye eller eksisterende lokaler: Hver en søjle og hver en væg, der placeres i rummet har en konsekvens for butikslayoutet og den daglige omsætning.

Vi har specialiseret os i implementering af butiks-layout og koncept, og forstår og respekterer de forudsætninger, der er til stede, når et gennemarbejdet koncept skal passes ind. Vi forestår bygherre/fagtilsyn, og sikrer at alt løses i henhold til de forventninger, kunden har til indretning, kvalitet og finish.

Vi tænker bæredygtige løsninger ind fra projektets start sammen med kunden? . Fra landskab, materialevalg, tekniske løsninger til den daglige drift

Vil du vide mere, så kontakt os

Har du en idé, en konkret opgave eller vil du bare vide mere om os, er du altid velkommen til at give os et kald eller sende en mail. Du kan kontakte den relevante specialist inden for netop det område, der har din interesse.

find din kontaktperson

Gå på opdagelse i vores løsninger

Rødovre Centrum

Handelsområde

BMW Århus 
Handelsområde

Zara Home
Butiksindretning

BIG Shopping
Handelsområde