BIG SHOPPING - NYT HANDELSOMRÅDE

scroll ned for at se mere

FACTS

Retailpark ∙ NPV og NREP ∙ Herlev DK

2015 ∙ 44.000 m² butikker

Opgave
NPV ønskede at omdanne det tidligere DISA fabriksområde nord for København til et nyt regionalt butikscenter. Retail Architects har bidraget til udformning og opførelse af det ny BIG shopping center, som indeholder 25 butikker.
Ydelse
Retail Architects har været involveret i projektet fra de første skitser i 2011 frem til aflevering oktober 2015. Omdannelsen krævede nyt plangrundlag, hvilket omfattede lokalplan, kommuneplan, miljøvurdering samt VVM-undersøgelser og miljørapport. Herunder implementering af trafik, logistik, kundeflow, parkering samt landskab.data-id=1370

 

Værdi
Retail Architects har bidraget til områdets identitet ved at transformere det nedlagte fabriksområde til et attraktivt retail og shopping område. Parkering i flere niveauer samt separering af logistik og kundeflow giver overskuelige og sikre trafikale forhold for kunden.

Vil du vide mere, så kontakt os

Har du en idé, en konkret opgave eller vil du bare vide mere om os, er du altid velkommen til at give os et kald eller sende en mail. Du kan kontakte den relevante specialist inden for netop det område, der har din interesse.

find din kontaktperson

Gå på opdagelse i vores løsninger

Rødovre Centrum

Handelsområde

BMW Århus 
Handelsområde

Zara Home
Butiksindretning

BIG Shopping
Handelsområde